| foruma her girdiğinde bu formu doldur | |
|
+7mandalina19 sinem68hepsi hepsısenacemre gitaristm hepsiselinfb gizem1556 yasmin[YC]cemroshh 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
crazyhepsibegüm Yeni Hepsici
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Cuma Mayıs 09, 2008 9:15 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: o'nuuuuu Ne Dinliyorsun ?: hiçbirşey Ne Hissediyorsun ?: tuhaf Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbirşey Ne İçiyorsun ?:hiçbirşey Ne Tarz Giysi ?:spor Kiminle Chat ?:Sena Kaç Saattir Nettesin ?: uzun bir süredir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: bilmem Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?hiçbirşeye | |
|
| |
mandalina19 Moderator
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 28 Nerden : Çanakkale Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur C.tesi Mayıs 10, 2008 7:34 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?: HEPSİ ŞAKA Ne Dinliyorsun ?: Hiç Ne Hissediyorsun ?: Açlık Yemek yiyeceğim şimdi Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?: Hiç Ne Tarz Giysi ?: Normal Kiminle Chat ?: Kimseyle Kaç Saattir Nettesin ?: 10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Ders çalışacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Üstteki üyenin nesini beğendin | |
|
| |
esin19gulcin Bizden
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 27 Nerden : Fransa Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur C.tesi Mayıs 10, 2008 10:31 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?:hepsiyi Ne Dinliyorsun ?:hiç bir sey Ne Hissediyorsun ?: uykusuzluk Ne Tıkınıyorsun ?: hiç bir şey Ne İçiyorsun ?: hiç bir şey Ne Tarz Giysi ?: pijama Kiminle Chat ?: gizem abla Kaç Saattir Nettesin ?: bilmem Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: uyuyacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Eren | |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Paz Mayıs 11, 2008 4:03 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:O'nu Ne Dinliyorsun ?:Doa&Ceza-Müziğin Doası (Doğa değil DOA editlemeyin) Ne Hissediyorsun ?: heyecan,merak Ne Tıkınıyorsun ?: abur cubur Ne İçiyorsun ?: fanta Ne Tarz Giysi ?: ev hali Kiminle Chat ?: deniz,baran,özge... Kaç Saattir Nettesin ?: bilmem Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: şiir yazacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:hatırlamıyorum | |
|
| |
hepsısenacemre Admin
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Mayıs 12, 2008 1:16 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Justın'ımı Ne Dinliyorsun ?: Justın Timberlake ft. Snop Dog Sıngs Ne Hissediyorsun ?: Aşık Ne Tıkınıyorsun ?: Cips Ne İçiyorsun ?: Hiç birşey Ne Tarz Giysi ?: Ev hali Bugün hangi meyveyi yedin?Kivi-Elma Kiminle Chat ?: Kimse Hangi derslere girdin:MüziK,Sosyal Bilgiler,İngilizce,Din... Kaç Saattir Nettesin ?: 1 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Allah bilir Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Üsteki üyenin nesini beyendin... | |
|
| |
mandalina19 Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Cuma Mayıs 16, 2008 7:00 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Alonso' mu Ne Dinliyorsun ?: 4 peynirli pizza Ne Hissediyorsun ?: bilmem Ne Tıkınıyorsun ?: supangle Ne İçiyorsun ?: kola Ne Tarz Giysi ?: normal Bugün hangi meyveyi yedin? elma Kiminle Chat ?: kimseyle Hangi derslere girdin: ingilizcex2, fenx2, müzik, teknoloji tasarımx2, rehberlik Kaç Saattir Nettesin ?: 1 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: televizyon izleyeceğim Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:hatırlamıyorum | |
|
| |
hepsısenacemre Admin
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Paz Mayıs 18, 2008 11:47 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Boşver Ne Dinliyorsun ?: Justin Timberlake ft. 50 Cent-Ayo Tecnology Ne Hissediyorsun ?: Hüzün... Ne Tıkınıyorsun ?: Hiçbişey Ne İçiyorsun ?: Hiçbişey Ne Tarz Giysi ?: Spor Bugün hangi meyveyi yedin?Erik Kiminle Chat ?: Mehmet abi,Melissa Hangi derslere girdin:Tatill Kaç Saattir Nettesin ?: 46 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Allah bilir Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Hatırlamıyorum.. | |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Paz Mayıs 18, 2008 3:14 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: O'nu ve O'nu Ne Dinliyorsun ?: Tokio Hotel-Scream Ne Hissediyorsun ?:bilmiyorum Ne Tıkınıyorsun ?: Hiçbişey Ne İçiyorsun ?: Hiçbişey Ne Tarz Giysi ?: Spor Bugün hangi meyveyi yedin?:Çilek Kiminle Chat ?: Kimse(çevrimdışı görünüyorum ) Hangi derslere girdin:Tatill Kaç Saattir Nettesin ?: 16 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Kararsızım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Hatırlamıyorum.. | |
|
| |
gizem1556 Admin
Mesaj Sayısı : 329 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Paz Mayıs 18, 2008 4:12 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Hiç Ne Dinliyorsun ?:Hiç Ne Hissediyorsun ?:Açlık Ne Tıkınıyorsun ?:Hiç Ne İçiyorsun ?:Hiç Ne Tarz Giysi ?:Spor Bugün hangi meyveyi yedin?Yemedim Kiminle Chat ?:Özgür Hangi derslere girdin:Pazar bugün ne dersi Kaç Saattir Nettesin ?:2 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Tıkınacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Bilmem | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Mayıs 19, 2008 9:47 pm | |
| Ne düşünüyorsun?:Ne düşündüğümü bilemiyorum Ne dinliyorsun?:Hakan Peker-Günahlar Ne hissediyorsun?:Yorgunluk Ne tıkınıyorsun?:Hiç bir şey Ne içiyorsun?:Su Ne tarz giysi?:Spor Bugün hangi meyveyi yedin?:Elma Kiminle chat?:Özgür Kaç saattir nettesin?:Yarım saat oldu Netten sonra ne yapacaksın?:Çay içeceğim Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Üstteki üyenin nesini beğendin |
|
| |
hepsısenacemre Admin
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Salı Mayıs 20, 2008 1:09 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Değişik:D Ne Dinliyorsun ?: No müzik:D Ne Hissediyorsun ?: Güzel Ne Tıkınıyorsun ?: Yemek Ne İçiyorsun ?: Kola Ne Tarz Giysi ?: Tatlı Bugün hangi meyveyi yedin?Karpuz Kiminle Chat ?: Kendimle:d Hangi derslere girdin:Tatill Kaç Saattir Nettesin ?: 2 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Odamı toplıcam:( Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Hatırlamıyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Cuma Mayıs 23, 2008 7:54 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Herhangi bir konu Ne Dinliyorsun ?: 4 peynirli pizza Ne Hissediyorsun ?: idare eder Ne Tıkınıyorsun ?: erik Ne İçiyorsun ?: su Ne Tarz Giysi ?: ev hali Bugün hangi meyveyi yedin?:erik Kiminle Chat ?:kimseyle Hangi derslere girdin:girmedim Kaç Saattir Nettesin ?: 20 dk. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: duş alacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:yazmadım |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Salı Haz. 03, 2008 9:10 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Onu,Hepsi 1'i Ne Dinliyorsun ?: Believe-Dima Blian Ne Hissediyorsun ?: eh işte Ne Tıkınıyorsun ?: dondurma Ne İçiyorsun ?: hiç Ne Tarz Giysi ?: ev hali Bugün hangi meyveyi yedin?:kiraz Kiminle Chat ?:kimseyle Hangi derslere girdin:fen ve tek. Kaç Saattir Nettesin ?: 5 dk. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: bilmem Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:imza ve avatar yapımı,prog. kullanımı _________________ | |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur C.tesi Haz. 14, 2008 9:57 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Onu,Hepsiyi Ne Dinliyorsun ?: Tokio Hotel-Don't Jump Ne Hissediyorsun ?: eh işte Ne Tıkınıyorsun ?: hiç Ne İçiyorsun ?: hiç Ne Tarz Giysi ?: ev hali Bugün hangi meyveyi yedin?:muz Kiminle Chat ?:kimseyle Hangi derslere girdin:TATİL Kaç Saattir Nettesin ?: 4 dk. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?: | |
|
| |
hepsısenacemre Admin
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Haz. 16, 2008 12:05 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Çeyrek finali Ne Dinliyorsun ?: Hiçbirşey ama arabaların sesinden durulmuyor Ne Hissediyorsun ?: Mutluluk heyecan Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbişey Ne İçiyorsun ?: hiçbişey Ne Tarz Giysi ?: ev hali Bugün hangi meyveyi yedin?karpuz-erik Kiminle Chat ?: hızır Hangi derslere girdin:tatil Kaç Saattir Nettesin ?: 7 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: uyucam Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:imza avatar | |
|
| |
gitaristm Admin
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 31 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Haz. 16, 2008 5:57 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Akşam ki dersi ( gitar dersi ) Ne Dinliyorsun ?: Hiçbişey Ne Hissediyorsun ?: Hiçbirşey Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbirşey Ne İçiyorsun ?: hiçbirşey Ne Tarz Giysi ?: Kot pantolon ve tişört Bugün hangi meyveyi yedin? Kiraz Kiminle Chat ?: Kimseyle.. ( Durum Çevrimdışı ) Hangi derslere girdin: ÇEVRİMDIŞI =) Kaç Saattir Nettesin ?: 5 dakika olmadı =/ Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: TV izlicem Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?: İlk olarak buraya yazıyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Salı Haz. 17, 2008 1:21 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?:annemi Ne Dinliyorsun ?: yalnızlığım Ne Hissediyorsun:kafam çok bozuk,kendimi çok yalnız hissediyorum Ne Tıkınıyorsun ?: hiç birşey Ne İçiyorsun ?: hiç birşey Ne Tarz Giysi ?:pijamalarım Bugün hangi meyveyi yedin?:şeftali Kiminle Chat ?:kimseyle Hangi derslere girdin:girmedim Kaç Saattir Nettesin ?: 1 saat Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:uyuyacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:yazmadım |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Haz. 23, 2008 5:57 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Yarı final maçını Ne Dinliyorsun ?: Can You Hear Me?-Enrique İglesias (Euro 2008) Ne Hissediyorsun:Mutlu mutsuz arası birşey Ne Tıkınıyorsun ?: hiç birşey Ne İçiyorsun ?: hiç birşey Ne Tarz Giysi ?:spor Bugün hangi meyveyi yedin?:şeftali Kiminle Chat ?:kimseyle Hangi derslere girdin:girmedim Kaç Saattir Nettesin ?:34 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?: | |
|
| |
mandalina19 Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Salı Haz. 24, 2008 9:49 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?: SBS Puanımı Ne Dinliyorsun ?: İyisin Ne Hissediyorsun ?: Hiiç Ne Tıkınıyorsun ?:Hiiç Ne İçiyorsun ?: Hiiç Ne Tarz Giysi ?: Normal Bugün hangi meyveyi yedin?: Kiraz Kiminle Chat ?: Kimseyle Hangi derslere girdin:Hiçbir derse Kaç Saattir Nettesin ?:10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Yemek yerim Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Üstteki üyenin nesini beğendin | |
|
| |
gizem1556 Admin
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Perş. Haz. 26, 2008 4:11 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?: Hiç birşey Ne Dinliyorsun ?:Beautiful Liar-Beyonce&Shakira Ne Hissediyorsun ?:Heyecan Ne Tıkınıyorsun ?:Hiç Ne İçiyorsun ?:Hiç Ne Tarz Giysi ?:Spor Bugün hangi meyveyi yedin?Yemedim Kiminle Chat ?:Hiç kimseyle Hangi derslere girdin:Ne dersi ders mi kaldı Kaç Saattir Nettesin ?:4 saat Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Temizlik yapsam iyi olacak Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?: Bilmem hatırlamıyorum | |
|
| |
gizem1556 Admin
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Cuma Haz. 27, 2008 11:44 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Hiç Ne Dinliyorsun ?:Çık Aradan-Elif Turan Ne Hissediyorsun ?:Açlık Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?:Hiç Ne Tarz Giysi ?:Spor Bugün hangi meyveyi yedin?Şeftali Kiminle Chat ?:Hiç kimseyle Hangi derslere girdin: Okul kapandı Kaç Saattir Nettesin ?: yarım saat Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Yemek yiyeceğim Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Paz Haz. 29, 2008 1:02 am | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Karışık Ne Dinliyorsun ?: Rafet el roman-Bugün aşık oldum Ne Hissediyorsun ?: tuhaf,çok güzel hissediyorum Ne Tıkınıyorsun ?: hiç birşey Ne İçiyorsun ?: su Ne Tarz Giysi ?:gecelik Bugün hangi meyveyi yedin?kiraz Kiminle Chat ?: hiç kimseyle Hangi derslere girdin:girmedim ders mers yok Kaç Saattir Nettesin ?: 3-4 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: yatacağım Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Hatırlamıyorum... |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Paz Haz. 29, 2008 4:58 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Volkan'ı(panterimi),O'nu,Senoshumu Ne Dinliyorsun ?: When You'r Gone-Avril Lavigne Ne Hissediyorsun ?: kızgınlık,merak,aşk Ne Tıkınıyorsun ?: Üzümlü kek Ne İçiyorsun ?:Fanta Ne Tarz Giysi ?:Spor Bugün hangi meyveyi yedin?:Yeşil Elma Kiminle Chat ?:Baran,Elif,Sinem Hangi derslere girdin:TATİLL Kaç Saattir Nettesin ?: 24 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: bilmem Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Olmazsa Olmaz | |
|
| |
hepsiselinfb Moderator
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Haz. 30, 2008 4:03 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:Volkan'ı(panterimi),O'nu,Senoshumu Ne Dinliyorsun ?: When You'r Gone-Avril Lavigne Ne Hissediyorsun ?: kızgınlık,üzüntü,kırgınlık Ne Tıkınıyorsun ?: hiç Ne İçiyorsun ?:hiç Ne Tarz Giysi ?:Normal Bugün hangi meyveyi yedin?:Yeşil Elma Kiminle Chat ?:Kimse çünkü ağlamakla meşgulüm Hangi derslere girdin:TATİLL Kaç Saattir Nettesin ?: 12 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: bilmem Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:Hiç | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: foruma her girdiğinde bu formu doldur Ptsi Haz. 30, 2008 4:18 pm | |
| Ne Düşünüyorsun ?:anneannemi Ne Dinliyorsun ?: ceza-ben ağlamazken Ne Hissediyorsun ?: açlık Ne Tıkınıyorsun ?:hiç bir şey Ne İçiyorsun ?:su Ne Tarz Giysi ?:spor Bugün hangi meyveyi yedin?:karpuz Kiminle Chat ?:kimseyle Hangi derslere girdin:ders yok Kaç Saattir Nettesin ?:1 saat falan oluyor Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: yemek yiyeceğim Buradan önce en son hangi başlığa mesaj yazdın?:yazmadım |
|
| |
| foruma her girdiğinde bu formu doldur | |
|